Flemming KærebyPsykoterapeut MPF
Terapiformer
Faglig baggrund
Samtaleforløb
Kontakt
Links

Hvis du har brug for et terapeutisk rum til at drøfte livets vigtige aspekter, så er det rart at vide, at jeg er grundigt uddannet og erfaren.

Faglig baggrund:

Efter en 5-årig akademisk uddannelse til cand. scient. i fysiologisk biokemi, som jeg blandt andet brugte til at undervise kommende læger i stresshormoners virkninger i kroppen, har jeg gennemgået en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse i samtaleterapi på Gråbrødre Instituttet (www.psykodynamisk.dk)

Udover at opfylde Psykoterapeut Foreningens krav om uddannelse og erfaring for at blive fuldgyldigt medlem har jeg også gennemført en 3-årig uddannelse i heling af psykiske sår efter traumer og chok. Denne uddannelse retter sig mod de kropslige, fysiologiske symptomer på psykisk stress, som f.eks. nervøst hjerte eller psykisk træthed.

Grundlæggeren af denne terapiform hedder Peter Levine, og han har fået tildelt Ph.D.-graden for sin forskning i sammenhængen mellem psykologi og fysiologi. Uddannelsen hedder "Somatic Experiencing" (www.seforeningen.dk og www.traumahealing.com), og jeg er certificeret SE-terapeut.

Psykiske symptomer kommer nogle gange til udtryk i drømme, og man kan finde inspiration til at bearbejde sin traumatiske fortid ved at analysere drømme. Derfor har jeg i 2 år studeret Jungiansk drømmetydning hos psykoterapeut Ole Vedfelt, som er leder af Vedfelt Instituttet for Kybernetisk Pykoterapi og Psykologi.

Endelig er jeg uddannet parrelationsterapeut ved Dansk Institut for Imagoterapi og certificeret af instituttets leder, klinisk psykolog og medlem af fakultetet ved det Internationale Imago Institut, Jette Simon (www.jettesimon.com og www.imagoforeningen.dk).

Desuden deltager jeg aktivt i den faglige udvikling af nye terapiformer og har siden år 2000 haft klinikfællesskab med min mangeårige ægtefælle, psykolog Edel Astrup Kæreby, som er specialist i psykoterapi og psykotraumatologi.

Flemming Kæreby, Psykoterapeut MPF - Granbakken 60 - 3400 Hillerød - Mobil: 4011 8537